Bestemming Bereikt, een film van Ivar Tillema en Giel Rozilio.

De stoere politieagent Johan van de Veer schrikt op een nacht wakker in zijn dienstauto door twee kwajongens die het communicatiekanaal verstoren. Als de kwajongensstreek omslaat in een serieuze noodkreet, wordt de verbinding verbroken en verkeren de jongens in nood.

Johan probeert tevergeefs weer contact te leggen met de jongens. Als Johan’s navigatiesysteem door een onverklaarbare reden de oude bioscoop als locatie aangeeft, besluit Johan een kijkje te gaan nemen.

Als hij de bestemming heeft bereikt en de bioscoop in gaat, wordt terugkeer naar zijn oude vertrouwde leven nooit meer mogelijk. Terwijl de kwajongensstreek ruimte maakt voor een psychisch spel tussen leven en dood, maakt zijn stoerheid voor het eerst ruimte voor leven in doodsangst.

Ook heel leuk om te bekijken: deze review van StruggleNation, een YouTube kanaal.

Ivar Tillema Filmstudent at HKU, Utrecht, the Netherlands Filmmaker

Tijdens onze draaidagen hebben we alle kanten van Jos mogen ervaren. professioneel op de set met een goede dosis humor, meedenkend waar nodig en bovenal erg flexibel. Door deze eigenschappen kan je Jos voor vrijwel elke rol casten, hij past zich compleet aan zijn rol aan en weet die goed te vertolken. Jos was een echte aanwinst voor onze korte film!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy