Wat anderen zeggen:

 

De Nacht

Frank Munnecom https://www.munnerayproductions.nl/ Producer

Jos Smit heeft zicht tijdens de draaidagen bewezen als een uiterst professionele en vriendelijke acteur. In onze productie een belangrijk misschien wel essentieel onderdeel voor het welslagen. Echter met name in het belangrijkste aspect van acteren blonk Jos uit, zijn inlevingsvermogen en zijn capaciteiten om regieaanwijzingen direct in zijn spel te verwerken hebben er voor gezorgd dat Jos zijn rol als kampcommandant van een Nederlands concentratiekamp met verve heeft vertolkt. Een kameleon met vele gezichten!

Shanghai -Mooncoat

David van de Weyer https://www.eyetrix.online/ Filmmaker

Samenwerken met Jos Smit is een topervaring. Communicatie i.v.m. planning ging heel erg vlot. Heel Flexibel op de set wat aanwijzingen van de regisseur betreft. Jos is een ervaren acteur met een positieve invloed op de cast. Hij geeft zich volledig om het project tot het best mogelijke resultaat te brengen. Hij brengt gegarandeerd elk mogelijk fictief personage tot leven. Kortom, Jos is een absolute aanrader!

Bestemming Bereikt

Ivar Tillema Filmstudent at HKU, Utrecht, the Netherlands Filmmaker

Tijdens onze draaidagen hebben we alle kanten van Jos mogen ervaren. professioneel op de set met een goede dosis humor, meedenkend waar nodig en bovenal erg flexibel. Door deze eigenschappen kan je Jos voor vrijwel elke rol casten, hij past zich compleet aan zijn rol aan en weet die goed te vertolken. Jos was een echte aanwinst voor onze korte film!

Zwart

Guido Coppis https://guidocoppis.com/ Regisseur

Jos is als het ware een vaste kracht geworden in mijn films. Het is altijd fantastisch om met hem te werken, hij weet altijd perfect het gevoel en de emotie over te brengen door zijn spel. Dit met zeer weinig instructies. Omdat ik zo vaak met Jos heb samengewerkt weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten als regisseur en acteur. Jos gaat tot het uiterste voor zijn rol, hij duikt altijd diep in zijn karakter en rol. Jos doet
ook alles voor de film, zoals in een klein vestje in enorme kou rondlopen. Kortom, Jos is niet alleen een top acteur, hij is ook ongelofelijk fijn om als persoon mee te werken! En dat is een gouden combinatie.

How Do I Know

Kiko Morah https://kikomorah.com/ Filmmaker

Working with actors like Jos Smit makes my job as a Director much easier and more pleasant. He's thorough at preparing a character and really immerses in the fictional universe he's playing in. It is a rare thing to meet a relatively new actor with so much narrative instinct. He has a wide acting range and he knows exactly what to add or subtract from his performances with easy directions. It is always a pleasure to have him on set. He loves and respects film just as much as I do and you can easily tell by watching the final result. I look forward to having him on my set in the future.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy