liefde maakt blind

In het voorjaar van 2015 werd ik door Lisanne getagd in een Facebook-oproep van Stan Oude Alink. Hij was voor de productie van LIEFDE MAAKT BLIND nog op zoek naar de invulling voor de rol van BAS, de vader van hoofdpersonage Daan. Het zou om een grote rol gaan in een feature film. De film zou in Oldenzaal en omgeving worden opgenomen: lekker dicht bij huis. Dus gemaild en vrijwel direct een reactie terug. Ik paste precies in het beeld wat Stan voor ogen had.
Volgens de planning van Stan, naast producer en regisseur ook nog hoofdrolspeler, zouden de opnamen in één zomer opgenomen worden. Dat heeft door allerlei omstandigheden iets langer geduurd.

Met minimale middelen, maar met een grote dosis inzet en met nog meer enthousiasme is de film uiteindelijk in 2018 in première gegaan. De makers en de spelers mogen trots zijn op dit project, met een diepe buiging naar die jongeman die op 17 jarige leeftijd dit monsterproject al op poten heeft kunnen zetten.
Met dank ook aan de familie Oude Alink, die iedereen altijd met open armen ontvingen. Waar cast en crew zich ten allen tijde thuis konden voelen.

De enkele kleine versprekingen en dergelijke tonen het plezier op de set

Liefde Maakt Blind is inmiddels in de vorm van een webserie op YouTube verschenen.

Stan Oude Alink https://stanoudealink.wixsite.com/stan-producties Filmmaker

Samenwerken met Jos Smit is heel erg fijn. Al vanaf het eerste moment dat hij is gecast duikt hij vol enthousiasme in het project. Hij helpt enorm mee waar mogelijk en is erg flexibel om mee te werken, wat ik zelf erg fijn vind. Als hij ergens aan mee doet gaat hij er de volle 100% voor. Op de set is hij altijd fijn aanwezig, want hij kan niet alleen goed acteren, maar werkt ook altijd enorm mee aan de sfeer. Zo nu en dan een grapje, maar ook serieus als het moet. Hij denkt enorm met je mee en dat is fijn voor als je zelf vast zit met je gedachten over je project. Hij komt veel met oplossingen en ideeën waar je weer verder mee komt. Uiteindelijk is het geweldig om met Jos te werken en altijd weer gezellig als hij er is. Er zijn niet veel acteurs als hem, want hij oogt niet alleen professioneel. Hij is het ook en weet gewoon wat hij moet doen op de set. Met Jos Smit is het altijd een plezier om te werken en ik hoop het nog lang te mogen doen.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy