liefde maakt blind

In het voorjaar van 2015 werd ik door Lisanne getagd in een Facebook-oproep van Stan Oude Alink. Hij was voor de productie van LIEFDE MAAKT BLIND nog op zoek naar de invulling voor de rol van BAS, de vader van hoofdpersonage Daan. Het zou om een grote rol gaan in een feature film. De film zou in Oldenzaal en omgeving worden opgenomen: lekker dicht bij huis. Dus gemaild en vrijwel direct een reactie terug. Ik paste precies in het beeld wat Stan voor ogen had.
Volgens de planning van Stan, naast producer en regisseur ook nog hoofdrolspeler, zouden de opnamen in één zomer opgenomen worden. Dat heeft door allerlei omstandigheden iets langer geduurd.

Met minimale middelen, maar met een grote dosis inzet en met nog meer enthousiasme is de film uiteindelijk in 2018 in première gegaan. De makers en de spelers mogen trots zijn op dit project, met een diepe buiging naar die jongeman die op 17 jarige leeftijd dit monsterproject al op poten heeft kunnen zetten.
Met dank ook aan de familie Oude Alink, die iedereen altijd met open armen ontvingen. Waar cast en crew zich ten allen tijde thuis konden voelen.

De enkele kleine versprekingen en dergelijke tonen het plezier op de set

Liefde Maakt Blind is inmiddels in de vorm van een webserie op YouTube verschenen.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy